Beibi saanks mä olla sun hauva

Huih, nyt on viikko ohi ja sunnuntai-ilta kun tätä kirjoitan. Viikkoon on mahtunut työtä, koulua, salilla käyntiä, tenttiin lukemista, matkustamista, pikkusiskon yo-juhlien järkkäämistä ja niiden juhlimista, ystäviä, koirakavereita, aurinkoa, illan viettoa ja hyvää ruokaa. Niin ja kameran muistikortilla aimo kasa kuvamateriaalia tästä kaikesta. Nyt vaan iski taas kamala maailmantuska ja ahdistus kun tuli yksin kotiin ja kiva viikonloppu jäi taakse. Mut kyllä tää tästä taas ja hyvä mieli tulee ainakin kun katsoo kuvia ja kivoja hetkiä.

IMG_1384

Nyt tsemppiä itselleni tulevaan viikkoon ja toivottavasti saan tännekin vähän kirjoiteltua:)

One thought on “Beibi saanks mä olla sun hauva

  1. Laura

    Ihan pakko kommentoida nyt. Maailmantuskaa tulee varmasti vielä pitkään. Itse muutin 4kk sitten omaan asuntoon avoliitosta ja purin kihlauksen. Tekohengiteltiin tuo 4kk suhdetta ja yritettiin seurustella. Ei onnistunut. Sunnuntaina tein päätöksen ja kerroin sen eksälle että nyt riittää. Tuska on kova, mutta luotan että ajan kanssa helpottaa ja joskus vielä rakastunkin uudelleen. Ihmiseen, joka ei tee minulle näin kun entiseni teki. Päälimmäinen tunne on kuitenkin helpotus. Helpompaa olla nyt itsensä kanssa kun ei tarvitse miettiä sitä kaikkea epävarmuutta mikä meillä oli niin pitkään. Päivä kerrallaan Salli!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.