Uusi mini-info

Ajattelin laittaa blogin uuden esittelytekstin ihan postauksenakin ulos, koska itse tykkään näitä muidenkin blogeista lukea. On kiva saada edes jokin infopaketti, ennenkuin alkaa kahlaamaan postauksia läpi. Blogejakin on monenlaisia, niin on ihan lukijaystävällistä vähän paljastaa, että mistä täällä nyt on edes suurinpiirtein kyse. Tässä myös uusille lukijoille pieni päivitys!

saa

Kuva: Heidi Lindlöf, Studio Amanda Helsinki

”Heippa!

Olen Salli, 24v hammaslääkäriopiskelija ja asun Helsingissä, vaikka kyläilenkin usein kotopuolessani Tampereen suunnalla. Aloitin blogin kirjoittamisen vuonna 2011 tueksi ja vastapainoksi lääkiksen pääsykokeille ja siitä asti tänne on suodattunut nimensä mukaan niin arkea kuin juhlaa.

Olen ollut FitFashionilla sivuston perustamisesta lähtien ja terveys ja hyvinvointi tarkoittavat minulle muutakin, kuin pelkkää liikuntaa tai ruokavaliota. Siksi täältä löytyy asiaa myös elämän muista ympyröistä, yleensä (hyvällä säkällä) kuivalla huumorilla höystettynä.

Tykkään sananlaskuista, puhtaasta ruuasta, housemusiikista, pitkistä keskusteluista, maalaisjärjestä, ulkona käymisestä ja hankin mielummin uuden puhelimen kuin merkkikäsilaukun.”

Salli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta