Jea, kevät paketissa.

Raahasin eilen pari kassillista vaatteita äidin luo ja tänään oli ensimmäinen perehdytyspäivä kesäkandin hommiin. Nyt kun katson kevättä taaksepäin, niin voi moro miten paljon oli kaikkea kouluhommaa! Ensinnäkin oli viimeiset tentit, sitten osce-tentti, kandisuoritteiden kerääminen kesti koko kevään ja jollain ihmeellisellä motivaatiolla väänsin vielä syväreitä kasaan. Lopulta niitä tuli 46 sivua pakerrettua. Jäljellä on enää pientä viilaamista. Jea.

Voisin laittaa muuten itselleni postaustoiveet ylös, jotta muistan kirjoittaa kaikesta. 1. Osce ja pari esimerkkiä rasteista, 2. Syvärit 3. Fiilikset kuntaan lähdöstä. Onneksi tässä oli sentään pieni ”väliviikko” koulun ja töiden välissä ja ehdin Pariisissakin käydä toukokuussa. Huomenna alkaa sitten ”real thing” ja luvassa on oikein omassa huoneessa hammaslääkärin hommia. Onneksi naapurihuoneessa on aina konsultaatioapu ja tänään sai koko päivän kysellä etukäteen. Nyt kesän arki-illat saa pitää sisällään kaikkea kivaa ja fiiliksen mukaan touhuilua. Ei ole kyllä valittamisen sanaa. Tässä muuten vielä kuvia Pariisista:

pic20160606171513

After work-safkat huikeessa puistossa. Vuohenjuustoa, hanhenmaksaa, quiche lorraine ja mikä ihme se outo kalatahna olikaan… Niin ja tietysti patonkia! 

pic20160606171546

Eksyin yhtenä päivänä jännittävään taitelija-ateljee-paikkaan. Viisi kerrosta outoja ovia ja niiden takana tyyppejä työssään. Niin ja noiden portaiden seinälle oli maalattu siisti lohikäärme koko matkalle. Ihania paikkoja. 

pic20160606171616

Kilo-shop. Megasuosikki ja pakkomielle. Siellä on siis kierrätysvaatteita kilohinnalla! Mutta kuten kuvasta näkyy, niin joku on aika hienosti lajitellut ne etukäteen.

pic20160606171841

Selkäkuva kohtalokkaista ystävistäni ennen vähintään yhtä kohtalokasta lauantai-iltaa! Niin ja lisää kirppistelyjä. Voikun niillä tavaroilla olisi saanut sisustaa koko kodin. 

Salli

3 vastausta artikkeliin “Jea, kevät paketissa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta